Over Mij

Als kind begon ik al met vioolspelen. Na mijn gymnasium ben ik de MuziekPedagogische Academie gaan doen in Leeuwarden. In de tijd dat ik op het op het gymnasium o.a. filosofie en op het conservatorium methodiek, pedagogiek en psychologie kreeg , boeiden deze vakken mij enorm. Ook nu lees ik regelmatig boeken over deze onderwerpen.

Halverwege mijn studie ben ik overgestapt naar de Hogeschool voor de Kunsten, afdeling conservatorium, te Zwolle. Tijdens mijn conservatorium-studie kwam ik er al vrij snel achter dat mijn echte passie bij het lesgeven lag.

Ik haal er ontzettend veel plezier uit om een leerling vanaf de basis op te bouwen tot het optimum van zijn/haar kunnen, ongeacht de leeftijd. Ook heb ik erg veel ervaring met het coachen van talentvolle leerlingen bij het voorbereidingstraject voor concoursen, masterclasses e.d.

Naast mijn werk heb ik een aantal bijscholingscursussen gevolgd, waaronder bijvoorbeeld “Colourstrings” gericht op 4 en 5 jarigen. Niet alleen het specifieke viool spelen kwam aan bod, maar vooral ook de belevingswereld van een kind.

Sinds kort woon ik in Leeuwarden, en geef ik tevens bij mij thuis vioolles. Woon je in de buurt van Drachten, dan kun je van mij les krijgen in het nieuwe gebouw van De Lawei.